RUILEN & RETOURNEREN


Is jouw bestelling niet naar wens, dan kun je de bestelling ruilen of retourneren, uitgezonderd van sale items tot €15,00. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling dient jouw retourorder weer bij ons binnen te zijn in de originele verzendzak/doos met de factuur erbij en zijn wij hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail naar info@modemomentje.nl. Hierin graag jouw naam, ordernummer, het teruggestuurde fashion item of items en de reden van de retour(en). Mocht de retournering buiten de 14 dagen vallen, dan kan deze niet meer geretourneerd worden. Je wordt door middel van een e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening en op eigen risico. Daarnaast moet het item of de items in goede staat terug worden gestuurd. Dit betekent niet gedragen, voorzien van een kaartje en geen beschadigingen. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten van de heenzending binnen enkele dagen terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Dit orderbedrag komt onder de naam Mollie of Modemomentje retour. Er volgt geen bevestiging hierover per mail. 
Bewaar altijd zelf de track&trace code van het retour pakket, zodat je het pakketje zelf kunt volgen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel kwijt raken van een retour pakket bij de post. 

Ons retouradres is:

Modemomentje
Zwaanshals 546B
3035 KS Rotterdam

Dit is tevens het adres van onze winkel. Hier mogen de bestellingen ook terug worden gegeven of worden omgeruild. Het orderbedrag van de retour wordt dan alsnog op de rekening teruggestort of verrekend met de items waarmee het geruild wordt. 

© 2014 - 2024 Modemomentje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel