RUILEN & RETOURNEREN


Is jouw bestelling niet naar wens, dan kun je de bestelling ruilen of retourneren, uitgezonderd van sale items tot €15,00. Binnen 14 dagen dient je bestelling bij ons binnen te zijn in de originele verzendzak/doos met de factuur erbij en zijn wij hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail naar info@modemomentje.nl. Hierin graag jouw naam, ordernummer, het teruggestuurde fashion item of items en de reden van de retour(en). Mocht de retournering buiten de 14 dagen vallen, dan kan deze niet meer geretourneerd worden. Je wordt door middel van een e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast moet het item of de items in goede staat terug worden gestuurd. Dit betekent niet gedragen, voorzien van een kaartje en geen beschadigingen. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten van de heenzending binnen enkele dagen terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.
Je mag jouw retour zowel via PostNL of DHL retour zenden. We raden altijd DHL aan, omdat de verzending dan goedkoper is. Bewaar wel altijd de track&trace code, zodat je het pakketje kunt volgen. 

Ons retouradres is:

Modemomentje
Zwaanshals 546B
3035 KS Rotterdam

Dit is tevens het adres van onze winkel. Hier mogen de bestellingen ook terug worden gegeven of worden omgeruild. Het orderbedrag van de retour wordt dan alsnog op de rekening teruggestort of verrekend met de items waarmee het geruild wordt. 

 

© 2014 - 2023 Modemomentje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel