RUILEN & RETOURNEREN


Is jouw bestelling niet naar wens, dan kun je de bestelling ruilen of retourneren, uitgezonderd van sale items tot €15,00. Binnen 14 dagen dient je bestelling bij ons binnen te zijn in de originele verzendzak/doos met de factuur erbij en zijn wij hiervan op de hoogte gesteld door middel van een e-mail naar info@modemomentje.nl. Hierin graag jouw naam, ordernummer, het teruggestuurde fashion item of items en de reden van de retour(en). Mocht de retournering buiten de 14 dagen vallen, dan is een ruiling alleen nog mogelijk. Je wordt door middel van een e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast moet het item of de items in goede staat terug worden gestuurd. Dit betekent niet gedragen, voorzien van een kaartje en geen beschadigingen. Wanneer alle items van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten van de heenzending zo snel mogelijk terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. 

Ons retouradres is:

Modemomentje
Zwaanshals 546
3035 KS Rotterdam

We raden het aan om via DHL te retourneren. Dit is niet alleen goedkoper, maar gezien de ontwikkelingen zijn we er dan zekerder van dat het pakketje bij ons aankomt. Bewaar ook altijd de track&trace code, zodat je het pakketje kunt volgen. 

Dit is tevens het adres van onze winkel. Hier mogen de bestellingen ook terug worden gegeven of worden omgeruild. Het orderbedrag van de retour wordt dan alsnog op de rekening teruggestort of verrekend met de items waarmee het geruild wordt. 

 

© 2014 - 2021 Modemomentje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel